Villa Willala eli Riihikallion Rantahuvila, Puruveden rannalla

Puruveden, Suomen puhtaimman ja 7. suurimman järven, etelään suuntautuvalla rannalla rauhallinen lomanviettopaikka ympärivuotiseen käyttöön. Villa Willala sijaitsee vuosisatoja saman suvun omistuksessa olleella maatilalla. Maatila kuului aikoinaan Willalan kylään. Tilan nimi, Riihikallio, näkyy paikannimenä jo 1600-luvun kartassa.

Puruvesi kuuluu Saimaan vesialueeseen. Puruveden vesi on hyvin puhdasta. Tämä johtuu siitä, että suuri osa järven vedestä tulee sen pohjassa olevista lähteistä hiekkakerroksen läpi.

Villa Willalan rakennuksia ei ole maalattu, vaan ne on käsitelty ekologisesti rautasulfaatilla (vihtrilli).

Villa Willalan eli Riihikallion Rantahuvilan päärakennus sijaitsee 50 m rannasta. Rakennuksessa on olohuone, keittiö, 3 makuuhuonetta, sähkösauna, sisä -WC ja iso lasitettu terassi. Päärakennuksessa on korkeat huoneet.

Erillisessä rantarakennuksessa on puulämmitteinen sauna, pukuhuone, sähköllä ja/tai takalla lämmitettävä tupahuone ja katettu ulkoterassi. Rakennuksessa on korkeat huoneet. Rantasaunaan on pakkaskaudella kantovesi.

Uimaranta on osittain hiekkapohjainen. Lemmikkieläimet sallittu.

Kattava ja runsas varustelu

Päärakennus: Sähkö- ja takkalämmitys, kaikki kodinkoneet ja astiastot, Samsung QLED 4K -televisio, blue-ray -soitin / kotiteatteri. Päätalon ja pihan lähialueen kattava langaton nettiyhteys. Lautasantennin kautta näkyvät Venäjän TV -kanavat. Makuuhuoneiden sängyt voidaan laittaa parivuoteiksi tai siirtää ne erilleen.

Rantasauna: Sähkö- ja takkalämmitys, kahvinkeitin, mikro, jääkaappi, astiastot. Tuvassa kerrossänky. Ulko-WC.

Alueella on langaton nettiin lähettävä kamera- ja hälytysjärjestelmä.

Kosmetologipalvelut

Kosmetologipalvelut ovat saatavilla maatilan päärakennuksessa 300 m päässä huvilalta tai ovat myös tilattavissa loma-asunnolle. Hoidot suorittaa maatilan emäntä Katariina, joka on koulutukseltaan myös kosmetologi.